Нова поліція Львова присягнула на вірність Українському народу (,ДОДАНО )

Нова поліція Львова присягнула на вірність Українському народу (,ДОДАНО )

24.08.15 19:39 0 654
23 серпня, на площі Ринок у Львові понад 400 поліцейських склали Присягу на вірність Українському народу. Найближчим часом набір до підрозділів патрульної поліції буде оголошений ще у восьми обласних центрах.

В урочистій церемонії взяли участь Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, перший заступник міністра внутрішніх справ України Екатерина Згуладзе-Глуксманн, керівництво ГУМВС України у Львівській області, керівники органів місцевої влади.

Текст присяги зачитав начальник патрульної поліції міста Львова Юрій Зозуля.

Разом зі своїми колегами Присягу склала Ірина Кульчицька – невістка загиблого Героя України генерал-майора Національної гвардії Сергія Кульчицького.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав львів'ян підтримати поліцейських.

«Тут стоять поліцейські, яким аплодують люди. Але ці хлопці і дівчата ще не заслужили аплодисментів. Це дуже велика відповідальність, яку не можна не виправдати. Вони не можуть підвести. Так було в Києві, так буде і тут. Це перші кроки нової поліції, це перші кроки реформи. Дуже важливо, що другий крок після Києва ми зробили у Львові», – наголосив глава МВС України.

Він також зазначив, що найближчим часом буде оголошено набір до нової поліції ще у восьми обласних центрах. Крім того, найближчим часом на трасі Київ-Житомир з'являться перші представники дорожньої патрульної поліції, а трохи згодом – вже на всіх автошляхах держави.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулося ...
Наступна новина: Дом из клееного бруса

КОМЕНТАРІ