Із 930-річчям Луцьк привітали делегації із закордонних міст-партнерів та представники українських міст

Із 930-річчям Луцьк привітали делегації із закордонних міст-партнерів та представники українських міст

24.08.15 12:28 0 536
Наше древнє місто святкує 930-річчя. Привітати Луцьк зі святом приїхали представники Краю Ліппе (Німеччина), міст Брест (Білорусь), Тракай (Литовська Республіка), польських міст — Торунь, Ольштин, Замость, Холм, Жешув, а також з українських міст — Тернопіль, Кузнецовськ, Кам'янець–Подільський.

Офіційна зустріч делегатів відбулася у залі засідань міської ради.

Міський голова Микола Романюк привітав гостей та висловив їм щиру вдячність за те, що прибули до нашого міста. “Дякую вам за співпрацю, яку ми налагодили, за реалізацію спільних проектів. Впевнений, що подальша наша співпраця буде на користь нашим народам та містам”, - зазначив він.

Подякував міський голова представникам різних країн за підтримку нашої держави в період Революції Гідності й коли в Україні триває неоголошена війна. “Бажаю усім нам миру, злагоди, добра. Переконаний, що спільно ми будемо розбудовувати нашу Європу, на благо наших територіальних громад”, - зауважив він.

Генеральний Консул Генерального Консульства Республіки Польща у м. Луцьк Беата Бживчи у вітальному слові зауважила, що наше місто — єдине місто з консульського округу, яке має найбільше міст-партнерів з-за кордону. Вона побажала усім нам миру та спокою.

Лунали слова вітань від усіх представників делегацій. Щонайперше, бажали миру та процвітання Україні, та нашому місту зокрема. Приємно чути було з уст іноземних делегацій - “Слава Україні”. Прийшли привітати Луцьк й наші земляки-волиняни — представники з міста Нововолинськ, Луцької районної ради та Луцької РДА, сільські голови Луцького та Ківерцівського районів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Місто бузьків чи бужан?
Наступна новина: Дмитра Медведєва було ...

КОМЕНТАРІ