Волинська область: рятувальники взяли участь у відзначенні Дня Державного Прапора України

Волинська область: рятувальники взяли участь у відзначенні Дня Державного Прапора України

24.08.15 13:55 0 566
23 серпня працівники управління ДСНС України у Волинській області на чолі з начальником генерал-майором служби цивільного захисту Володимиром Грушовінчуком взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Державного Прапора України.

Мітинг відбувся на площі перед обласною державною адміністрацією, в ньому взяли участь голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, Митрополит Луцький і Волинський Української Православної Церкви Київського Патріархату Владика Михаїл, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, а також керівники територіальних управлінь і відділів органів виконавчої влади, мешканці міста, військовослужбовці та правоохоронці – учасники АТО, ліцеїсти обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, священнослужителі, громадськість.

В якості головного прапора ліцеїсти та військовослужбовці підняли синьо-жовтий бойовий прапор волинських військових у регіонах проведення АТО.

У своїх промовах очільники краю закликали свято берегти і цінувати Державний Прапор як символ незалежності України, вічно пам’ятати імена та жертовність подвигу героїв багатьох поколінь, які мужньо боролись і продовжують боротись за свободу, незалежність і мир на Україні.

Кожному присутньому на урочистому заході діти в українських костюмах вручили маленькі символи державного свята – синьо-жовті прапорці.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ