20 дітей воїнів АТО з Тернопільщини поїхали на відпочинок у Литву

20 дітей воїнів АТО з Тернопільщини поїхали на відпочинок у Литву

24.08.15 12:09 0 625
Відпочинок у Литві для дітей учасників АТО з Тернопільщини організували керівники області – обласної ради та ОДА. Зокрема облрада віднайшла кошти на організаційно-транспрртні витрати.

У Тауразький повіт провели 23 серпня, 20 діток із різних районів області.

Ця поїздка відбувається у рамках програми оздоровлення дітей учасників АТО. Організацією виїздів за кордон займається робоча група при ОДА, та відповідна комісія в обласній раді.

«У складний воєнний час ми чітко бачимо, хто є ворогом для нашої країни, а хто вірний товариш, – каже Василь Хомінець. – Ми налагодили співпрацю з міжнародними організаціями, які запрошують наших дітей на відпочинок у країни Європи, щодо цього спілкуємось із консульствами та посольствами різних країн, дружню руку допомоги також нам подала Грузія. Відтак, діти з області уже побували у Польщі та Угорщині, Хорватії. Ці тури продовжуються. А вже на початку вересня 20 дітей воїнів, що побували чи перебувають в АТО, поїдуть в Аджарію. Такі поїздки – це прекрасна можливість оздоровитись, побачити багато нового, отримати незабутні враження. Діти у кожну країну їдуть із вишиванками та підготовленою програмою, презентують українські звичаї та українську творчість».

Голова обласної ради Василь Хомінець побажав дітям щасливої дороги, цікавої екскурсії та ганих вражень.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ