Закарпаття: на Іршавщині жінка-водій збила дітей у візку і втекла

Закарпаття: на Іршавщині жінка-водій збила дітей у візку і втекла

24.08.15 14:05 0 551
В суботній вечір на Іршавщині трапилась дорожньо-транспортна пригода, в якій машина наїхала на дитячий візок. На щастя, двоє діток залишилися живими.

До Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення з райлікарні. Лікар повідомив про те, що до них звернулась молода жінка з приводу надання медичної допомоги її малолітнім дочкам. Меншій один рік, а старшій – чотири.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що під вечір 21-річна мешканка с.Собатино гуляла зі своїми малолітніми дочками, які сиділи у дитячому візочку. В цей час на вулиці раптово з?явився автомобіль, за кермом якого перебувала жінка-водій. Остання допустила зіткнення з дитячим візочком. Сама ж з місця пригоди втекла.

Читайте також:

У Мукачеві розкрито вбивство жінки, тіло якої знайшли в річці

Дітей доставили до лікарні. На щастя, дівчатка отримали незначні тілесні ушкодження.

Мати потерпілих дітей надала опис автомобіля та повідомила, що за кермом була жінка. Невдовзі правоохоронці встановили марку автомобіля та його власницю.

За кермом автомобіля «Дачія-Логан» перебувала 33-річна мешканка села Собатино, яка поверталась з м.Іршави додому. Сама жінка каже, що попереду неї їхав інший автомобіль, який раптово пригальмував, а вона не встигла зреагувати й допустила наїзд на дитячий візок…

Обставини автопригоди з?ясовують правоохоронці, інформація Іршавського РВ УМВС

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Приобретения жилья в Греции

КОМЕНТАРІ