У Луцьку - свято боксу

У Луцьку - свято боксу

24.08.15 16:43 0 746
Відбулася матчева зустріч з боксу серед збірних команд міст Луцька та Києва. Вони приурочені 24-й річниці Незалежності України та 930-й річниці міста Луцька. Змагання викликали жвавий інтерес у глядачів, які повністю заповнили площу біля фонтану на проспекті Волі, де вони відбувалися.

Привітати учасників змагань завітав міський голова Микола Романюк. Він привітав присутніх з 930-річчям міста Луцька, Днем Державного Прапора та прийдешнім Днем Незалежності. Микола Романюк радий, що такі змагання відбуваються. Він побажав, щоб поєдинки були цікавими, а луцькі хлопці здобули перемогу. “Однак, не зважаючи на результат змагань, перемогти повинна дружба. Бажаю усім нам миру, миру і ще раз миру, а все інше ми зробимо”, - додав він.

Привітав присутніх з Днем міста, Днем Державного Прапора та Днем Незалежності і заслужений тренер України Вадим Золотарьов, який у складі делегації з міста Києва приїхав до Луцька. Варто зазначити, що свого часу він тренував братів Кличків.

Також Вадим Золотарьов подарував Миколі Романюку боксерську рукавицю з автографами відомих українських боксерів, серед яких Василь Ломаченко, Олександр Усик.

Збірну команду міста Луцька представляє відділення боксу КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”. У її складі на ринг виходили як юні спортсмени, так і боксери з досвідом участі у різноманітних міжнародних та всеукраїнських турнірах.

У складі збірної команди міста Києва представлені боксери з різних боксерських організацій столиці, члени збірної команди України, переможці та призери чемпіонатів України тощо.

Проведення таких змагань дає можливість, у першу чергу, для наших боксерів перевірити свої сили на рівні з боксерами однієї з найкращих боксерських шкіл України.

У рамках змагань відбулося одинадцять поєдинків. Здобула перемогу збірна команда Луцька, яка впевнено здолала своїх колег з Києва.

Переможці та призери змагань отримали нагороди, подарунки та призи від Луцького міського голови та спонсорів,с еред яких: Українсько-німецьке підприємство “Кромберг енд Шуберт Україна”; торгова марка “Забіяка”; ВАТ «ТеремноХліб»; публічно акціонерне товариство “Волиньгаз”; будівельна компанія “Маневичі Агробуд”; інвестиційна компанії “Атланта”; торгова марка “Червона калина”; Луцький спиртзавод; Луцька міська громадська організація “Центр фізичної культури та оздоровлення”.

Команда-переможець нагороджена пам'ятним кубком.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ