Закарпаття: у День селища Великий Березний рятувальники влаштували акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Закарпаття: у День селища Великий Березний рятувальники влаштували акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

24.08.15 16:21 0 572
Закарпаттям продовжує крокувати акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», покликанням якої, перш за все, є привернення уваги населення до діяльності пожежно-рятувальної служби, популяризації професії рятувальника та навчання людей основам безпеки життєдіяльності. Цього разу працівники ДСНС завітали на урочисті заходи з нагоди Дня селища Великий Березний, що відбулись 22 серпня перед районним будинком культури на вулиці Шевченка.

Мешканці Великоберезнянського району та гості свята мали можливість роздивитися аварійно-рятувальну техніку та спорядження, за допомогою якого вогнеборці щоденно ліквідовують пожежі й інші надзвичайні події та рятують людські життя. Окрім цього, рятувальники продемонстрували як функціонує їх спорядження та навіть дозволили бажаючим приміряти спеціальний бойовий одяг. Особливо раділи діти: далеко не кожного дня побачиш справжніх пожежних та примірявши бойовий одяг відчуєш себе героєм-вогнеборцем.

Разом із бійцями «вогняного фронту» до учасників свята приїхали й працівники гірського пошуково-рятувального відділення с. Вишка, що на Великоберезнянщині. Рятувальники, головним призначенням яких є пошук та порятунок туристів, що потрапили у біду в горах, розповіли всім бажаючим основні правила поведінки під час туристичних прогулянок та застерегли від небезпек, що чатують на відпочиваючих в горах. Окрім цього, гірські пошуковці в черговий раз нагадали громадянам про обов’язкову реєстрацію в оперативно-рятувальній службі перед виходом в гірські масиви краю.

Усі охочі із цікавістю слухали розповіді працівників ДСНС та отримували від них на згадку листівки попереджувального характеру.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ