Розбійний напад на Волині: зловмисники затримані

Розбійний напад на Волині: зловмисники затримані

25.08.15 08:33 0 637
Раніше судимі молодики проникли до будинку потерпілого, зв'язали його та вимагали гроші. За фактом розбійного нападу правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Двоє чоловіків проникли через вікно до будинку 25-річного жителя міста Любомль. Господар будинку відпочивав. Почувши сторонній шум потерпілий прокинувся, однак знешкодити зловмисників йому не вдалося.

Чоловіки зв'язали господаря будинку скотчем, били молотком і вимагали гроші. Грошей у чоловіка не було. Тому зловмисники забрали з будинку ноутбук, три мобільні телефони та ювелірні вироби.

Господар викликав правоохоронців, та звернувся за допомогою до медиків. У чоловіка діагностували струс головного мозку та чисельні забої.

– За скоєння розбійного нападу затримано двох жителів обласного центру 1986 та 1991 року народження. Зловмисники раніше судимі. Один із них нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Відносно затриманих обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ