В Житомирській області під час ліквідації пожежі виявлено тіла двох людей

В Житомирській області під час ліквідації пожежі виявлено тіла двох людей

25.08.15 10:38 0 666
24 серпня о 00:15 на пункт зв’язку 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка від місцевих жителів надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що в селі Тартак Баранівського району.

Черговий караул вогнеборців, який прибув до місця виклику з’ясував, що дах будинку повністю охоплений полум’ям. Під час проведення розвідки в оселі працівники ДСНС виявили тіла двох людей. Ними виявились 60-річний власник будинку та його 58-річний брат.

Завдяки вмілим і злагодженим діям рятувальників о 02:00 пожежу було локалізовано, в 06:30 – повністю ліквідовано. За попередньою версією встановлено, що причиною пожежі могла стати необережність під час куріння у стані алкогольного сп'яніння. За словами односельців, чоловік разом із своїми родичом часто зловживав алкогольними напоями. Наразі ж встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

Як стверджує статистика, найбільша кількість пожеж і загорянь виникає у житловому секторі, і часто причиною цього стає необачність під час куріння у нетверезому стані. Розвиток подій іде за одним і тим же сценарієм. Людина випила, потім закурила у ліжку та не помітила, як задрімала і при цьому випустила недопалок із рук. Саме цей фактор стає причиною багатьох трагічних випадків. І дуже прикро, що заручниками стають не тільки винуватці, а й люди, які живуть поруч.

Тож, шановні громадяни, щоб не сталося лиха, звертаємось до Вас із проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя, життя своїх близьких. Не піддавати себе і оточуючих Вас людей смертельній небезпеці. Адже від таких прописних істин залежить Ваше благополуччя!

Завжди пам'ятайте, що тільки суворе додержання правил безпеки допоможе Вам уникнути непоправного лиха.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пам'ятник наймолодшому ...
Наступна новина: Презентовано мистецький ...

КОМЕНТАРІ