Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли протягом вихідних,загинула людина

Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли протягом вихідних,загинула людина

26.08.15 08:03 0 757
24 серпня у селі Дністрівка Кельменецького району сталася пожежа в житловому будинку, під час якої загинув домовласник, чоловік 1962 року народження. Як з’ясувалося, він проживав сам. Мешканці сусідніх будинків помітили, що з вікон будинку іде дим. Люди зайшли всередину будинку і виявили домовласника вже без ознак життя. На жаль, допомогти чоловікові вже не було змоги. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки місцевим мешканцям вдалося самотужки ліквідувати небезпеку, так як пожежа не встигла поширитися на значну площу. Вогнем знищено постільні приналежності. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління самим домовласником.

Ще 2 пожежі протягом вихідних днів виникли в Чернівцях. Так, по вул. Севастопольській обласного центру горів столярний цех. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 3 Чернівців, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу. Вогнем знищено частково покриття будівлі, пошкоджено стіни споруди. Також в Чернівцях пожежа виникла в квартирі житлового будинку по вул. Полєтаєва. Рятувальники на місце події не викликалися, оскільки пожежа самоліквідувалася. Вогнем пошкоджено меблі.

Впродовж вихідних днів в Чернівецькій області сталося 16 пожеж. Пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області в ході ліквідації пожеж врятували від знищення 12 будівель та 1 автомобіль. Всього з початку року на території краю виникло 612 пожеж, на яких загинуло 20 людей, ще 11 були травмовані. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Луцьку депутати хочуть ...

КОМЕНТАРІ