На Вінничині в рятувальників є власна програма на двох радіостанціях міста

На Вінничині в рятувальників є власна програма на двох радіостанціях міста

26.08.15 09:52 0 589
Відтепер вінничани можуть більше дізнатись про роботу служби порятунку «101» у Вінницькій області.

Прес-служба Головного управління спільно із двома провідними радіокомпаніями міста започаткували радіопроект "Чергова частина".

Програма виходитиме щоп'ятниці та щосуботи на хвилях двох Вінницьких радіокомпаній – радіо «Вінниця 107.4 ФМ» та Радіокомпанії «Місто над Бугом».

«Чергова частина» - стала першим спільним проектом між двома провідними радіостудіями міста та Головним управлінням ДСНС у Вінницькій області.

«Така співпраця дає гарну можливість в інформуванні вінничан про роботу рятувальників. Сподіваюсь ця програма, займе гідне місце в інформаційному просторі регіону. Я вдячний директорам студій за те, що надали ефірний час для інформаційного висвітлення роботи ДСНС регіону», - констатує полковник служби цивільного захисту, начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

Також варто зазначити, що вже 17-й рік поспіль ГУ ДСНС у Вінницькій області співпрацює і з Вінницьким державним телебаченням «Вінтера». Двічі на місяць завдяки злагодженій роботі працівників прес-служби та творчого колективу каналу виходить програма «Мить істини».

Основною метою співпраці Головного управління із місцевими ЗМІ є інформування населення області про основний напрямок роботи служби порятунку «101» та популяризація професії рятувальника.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів відзначив День ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ