На Вінниччині вручили паспорти вінничанам,яким 24 серпня виповнилось 16 років (+фото)

На Вінниччині вручили паспорти вінничанам,яким 24 серпня виповнилось 16 років (+фото)

26.08.15 16:18 0 640
25 серпня, в приміщенні облдержадміністрації відбулося вручення паспортів вінничанам, яким 24 серпня поточного року виповнилось 16 років.

Повнолітніх вінничан, що народилися в День Незалежності України вітали голова облдержадміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Сергій Свитко.

Вітаючи присутніх, Валерій КоровіЙ поздоровив з днем народження та побажав іменинникам здоров'я і натхнення у всіх починаннях. Він висловив переконання в тому, що подія отримання паспортів це засвідчення правоспроможності бути дорослим громадянином своєї країни.

«Наша молодь має дуже великий потенціал свого зростання. світові тенденції вказують на важливість креативного аспекту розвитку. Тобто в максимальній мірі підтримується креативність для того, щоб рухати країну вперед. Я переконаний в тому, що наша молодь найбільш креативна. Ситуація в якій наразі знаходиться країна дуже непроста. Ми з іншим змістом сприймаємо слова «незалежність» та «патріотизм», а також слова «любов до власної країни». Наразі наша країна переживає багато процесів становлення, тому вона повинна рухатися вперед. А рухати її повинні ви – молоді українці», - наголосив Валерій Коровій.

Голова облдержадміністрації наголосив на важливості виховання у молодого покоління відчуття гордості за свою Батьківщину.

В свою чергу Сергій Свитко зазначив, що в це подвійне свято - день народження вже повнолітнього українця, а також День Незалежності України кожен повинен пам'ятати, що за незалежність України боролися та вмирали кращі сини та доньки нашого народу.

«Отримуючи такий важливий документ, як паспорт громадянина України ви отримуєте свої права, але разом із тим і свої обов'язки. Тож, з гідністю несіть звання громадянина України. Зі святом, дорогі іменинники», - зазначив Сергій Свитко.

В рамках заходу кожному повнолітньому вінничанинові було вручено паспорт громадянина України та квіти.

Завершуючи вручення голова облдержадміністрації поздоровив батьків та зазначив: «Я переконаний, що незважаючи на ті труднощі, які постали перед нашою державою заради наших дітей ми побудуємо нову модернову, сучасну, європейську Україну. Зараз, як ніколи, ми бачимо скільки непотрібного накопичилося за ці 24 роки. На жаль окремі аспекти розвитку країни фактично формуються з нуля. І важливо, що у боротьбі за незалежність нас підтримує міжнародна спільнота, і не менш важливо, що в Україні така перспективна патріотично налаштована молодь».















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 36 пожеж виникло на ...
Наступна новина: В ДСНС відбулася церемонія ...

КОМЕНТАРІ