Права громадян України за телефоном довіри

Права громадян України за телефоном довіри

26.08.15 09:54 0 585
До Дня Незалежності у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді працювала «гаряча лінія» Телефону Довіри (25-60-42) «Права громадян України».

Упродовж двох годин на «гарячу лінію» надійшло 12 дзвінків від лучан. Людей цікавило: призначення та виплата соціальних допомог малозабезпеченим та багатодітним сім'ям; при народженні дітей; одиноким матерям; дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів; призначення субсидій; захист прав дітей; зайнятість населення; організація професійної підготовки та перепідготовки населення; юридична відповідальність дітей за злочини; профілактика негативних явищ серед дітей та навчання дітей, які потребують соціальної допомоги та реабілітації.

Консультації на «гарячій лінії» надавали фахівці з департаменту соціальної політики, служби у справах дітей, сектору кримінальної міліції у справах дітей Луцького міського відділу міліції, управління освіти, Луцького міського центру зайнятості.

Довідково: Телефон Довіри Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді – 25-60-42 – працює (понеділок – четвер) з 8.00 до 17.15 п'ятниця - з 8.00 – до 16.00. За цим номером можна безкоштовно отримати консультації психолога, педагога та юриста.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

(256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові працівники міліції ...

КОМЕНТАРІ