В Луцьку депутати хочуть більше уваги приділити військово-патріотичному вихованню молоді

В Луцьку депутати хочуть більше уваги приділити військово-патріотичному вихованню молоді

26.08.15 08:05 0 703
27 серпня відбудеться 77-а сесія міської ради. Перед пленарним засіданням депутати обговорюють питання, які внесені до порядку денного. на своє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови. Участь у її роботі взяли депутати Анатолій Пархом'юк, Аскольд Пекарський, Григорій Пустовіт, Ірина Констанкевич та Павло Данильчук.

На порядку денному комісії було лише одне питання: “Про Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Луцька на 2015-2017 роки”. Павло Данильчук коротко поінформував присутніх про суть документа. За його словами, нині досить актуальним є питання військово-патріотичного виховання молоді. Він зазначив, що нині мало уваги у школах приділяють урокам допризовної підготовки юнаків. Павло Данильчук зазначив, що, на жаль, молодь не знає як поводитись зі зброєю, її різновиди, як вести себе на полі бою. Він наголосив, що це все призводить до значних втрат військових на Сході.

Павло Данильчук зазначив, що необхідно відновлювати тири у навчальних закладах, покращувати матеріальну базу, мотивувати вчителів ДПЮ.

Крім того, у 2016 році планується створити Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Павло Данильчук зауважив, що на цей рік планується виділити на військово-патріотичне виховання молоді 295 тисяч гривень.

Заслухавши доповідача, члени комісії вирішили підтримати проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: На Вінничині затверджено ...

КОМЕНТАРІ