В Луцьку на нараді в облдержадміністрації обговорили питання готовності навчальних закладів області до нового 2015-2016 навчального року

В Луцьку на нараді в облдержадміністрації обговорили питання готовності навчальних закладів області до нового 2015-2016 навчального року

26.08.15 13:46 0 758
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

На нараді розглянули питання виконання завдань шостої черги часткової мобілізації. Зокрема, в. о. обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що план поставок мобілізаційних ресурсів в основному виконано. За його словами, у Луцьку виконані завдання на достатньому рівні.

Обговорили питання готовності навчальних закладів області до нового 2015-2016 навчального року. Володимир Гунчик у підсумковому слові закликав керівників галузі ефективно використовувати освітню субвенцію та шкільні автобуси. Також наголосив на важливості провести перший урок за участі учасників АТО та волонтерів, по можливості, запросити на них батьків та членів сімей загиблих в АТО, належно вшанувати наших Героїв. І щоб це не було одноразовою акцією, постійно велику увагу приділяти військо-патріотичного виховання молоді.

Також розглянули питання призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою, яку отримали уже більше 47 тисяч домогосподарств області та кредитування енергоощадних заходів з Державної цільової програми.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ