Чернігівська область: за вихідні рятувальники ліквідували 36 пожеж,що виникли через необережне поводження з вогнем

Чернігівська область: за вихідні рятувальники ліквідували 36 пожеж,що виникли через необережне поводження з вогнем

26.08.15 16:07 0 600
Протягом вихідних на Чернігівщині рятувальники ліквідували 36 пожеж, що виникли через необережне поводження громадян з вогнем та спалювання сухої рослинності. Полум’ям знищено або пошкоджено 2 житлові будинки, 5 господарчих споруд, 4,5 тони сіна, а також вигоріло 3 га лісового настилу та 38 га відкритої місцевості.

Так, 24 серпня близько 13:00 у с. Горностаївка Ріпкинського районі на одному з подвір’їв загорілися житловий будинок та дві господарчі споруди. Причиною займання стало поширення вогню від розведеного домовласником на городі багаття. Внаслідок пожежі згоріли дах оселі та дві господарчі споруди.

Цього ж дня о 17:40 також у Ріпкинському районі рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди та завадили вогню знищити житловий будинок у смт Любеч. Причиною загоряння став кинутий мешканцем оселі непогашений недопалок у суху рослинність на подвір’ї.

У зв’язку з цим, рятувальники попереджають населення про те, що внаслідок тривалої сухої погоди в області установився найвищий 5-й клас пожежної небезпеки. Це вимагає від населення суворого дотримання протипожежних вимог у побуті, лісопаркових зонах, на лугах, полях і торфовищах. Пам’ятайте, що причиною лиха може стати кинути непогашений сірник чи недопалок, розведене багаття, спалювання сухої рослинності чи сміття.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: 36 пожеж виникло на ...

КОМЕНТАРІ