В Чернігівській області внаслідок пожежі,що сталася з причини пустощів з вогнем 11-річного хлопчика,отримали опіки кінцівок його дядько та бабуся

В Чернігівській області внаслідок пожежі,що сталася з причини пустощів з вогнем 11-річного хлопчика,отримали опіки кінцівок його дядько та бабуся

26.08.15 11:07 0 585
24 серпня о 14:10 до Прилуцького міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Лісові Сорочинці.

За викликом на місце пригоди прибуло 2 відділення вогнеборців 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Оперативними діями рятувальники о 14:35 локалізували, а о 18:00 остаточно ліквідували пожежу покрівлі житлового будинку та не допустили розповсюдження вогню на господарчу споруду, що знаходилась поруч.

Як з'ясувалося, причиною виникнення пожежі послужили пустощі з сірниками 11-річного Сашка, який, залишений без належної уваги дорослих, вигадав з ними небезпечні ігри. Його 44-річний дядько та 65-річна бабуся, які намагалися загасити вогонь власними силами, отримали термічні опіки кінцівок різного ступеня. Каретами швидкої медичної допомоги постраждалих доставили до Чернігівської обласної та Прилуцької районної лікарень.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням контролювати розваги своїх дітей і особистим прикладом навчати їх правилам безпечного поводження у побуті та під час дозвілля.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України закликає ...
Наступна новина: Рівнянина засуджено за ...

КОМЕНТАРІ