На Житомирщині нетверезий викрадач автівки потрапив у ДТП

На Житомирщині нетверезий викрадач автівки потрапив у ДТП

26.08.15 16:48 0 631
До першого-ліпшого дерева спромігся доїхати 19-річний молодик на щойно викраденій автівці. Травмованому надали необхідну медичну допомогу, а за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом міліція розпочала кримінальне провадження.

До міліції зателефонував 56-річний житель Попільнянського району, повідомивши про викрадення його автомобіля «Славути». На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої з'ясували, що заявник залишив автівку на території фермерського товариства, в якому працює. Оскільки знаходився поруч, то дверцята не замикав й навіть ключі лишив у замку запалення. Втім за деякий час машини на звичному місці не виявив.

– Поки міліціонери з'ясовували усі обставини викрадення, до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про дорожньо-транспортну пригоду із постраждалою людиною, - розповів т.в.о. начальника Попільнянського РВ УМВС Віталій Макогон. – На місці пригоди виявили і викрадений автомобіль, і його викрадача.

На першому кілометрі автодороги Ставище – Вчерайше водій викраденої «Славути», 19-річний житель с.Андрушок, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і врізався у дерево. Для надання необхідної допомоги його було доставлено до лікарні. Окрім отриманих унаслідок ДТП тілесних ушкоджень, медики засвідчили ще й нетверезий стан молодика.

Нині за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України) розпочато досудове розслідування, у рамках якого з'ясовуються усі обставини цих подій.

За чинним законодавством хлопцеві може загрожувати штраф, обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ