На Львівщині правоохоронці підозрюють пенсіонера у вбивстві товариша по чарці

На Львівщині правоохоронці підозрюють пенсіонера у вбивстві товариша по чарці

26.08.15 08:01 0 559
Під час бійки, що виникла між двома чоловіками у Мостиськах, 70-річний пенсіонер наніс своєму товаришу по чарці ножове поранення в живіт, внаслідок якого той помер.

У Мостиський райвідділ міліції, 23 серпня о 21.10, надійшло повідомлення від працівників місцевої центральної районної лікарні, про те, що на вулиці Ярослава Мудрого було виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що загиблий - 53-річний непрацюючий мешканець Мостиська, котрий жив неподалік. Під час огляду тіла експерти виявили у загиблого ножове поранення у ділянку живота.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Також працівники міліції встановили, що у той день з 18.00 до 21.00 загиблий разом зі своїм 70-річним знайомим-пенсіонером розпивали спиртне на вулиці. Під час несподіваного конфлікту 53-річний чоловік вдарив свого товариша кулаком в обличчя. Далі чоловіки перемістились у квартиру пенсіонера, де той вдарив свого знайомого ножем у живіт. Поранений вийшов з будинку та помер на вулиці.

Вирішується питання про обрання для підозрюваного міри запобіжного заходу. Працівники міліції встановлюють обставини події.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юридические услуги в ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ