Рятувальники гарантували безпечне проведення святкувань з нагоди Дня Незалежності України

Рятувальники гарантували безпечне проведення святкувань з нагоди Дня Незалежності України

26.08.15 13:34 0 612
У період святкування 24-ї річниці Незалежності України рятувальники Львівщини гарантували безпеку громадян та вжили усіх необхідних заходів аби попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

На цілодобовому чергуванні по всій області перебувало понад 400 рятувальників та більш як 120 одиниць техніки. У разі можливого виникнення надзвичайної ситуації було сформовано резерв сил та засобів.

Традиційно День Незалежності в місті Лева святкують кілька днів. У цьому році для відпочинку виділили три дні. Упродовж відзначення національного свята вуличними гуляннями, концертами та фестивалями вогнеборці пильно стежили за дотриманням пожежної безпеки й готові були в будь-який момент реагувати на небезпечну подію. Окрім цього, вогнеборці провели з нагоди Дня Незалежності акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Під час цього заходу усі бажаючи, не залежно від віку чи професії, могли ознайомитися із пожежно-рятувальною технікою і спорядженням, розпитати надзвичайників про особливості їхньої роботи та відчути себе у ролі справжнього вогнеборця. До прикладу, такі акції відбулися у смт. Журавно, Жидачівського району та Буському районі.

Діти були в захваті від того, що їм розповідали вогнеборці, а серед бажаючих одягнути бойовий одяг навіть створилася черга. Загалом святкування відбулися весело та безпечно, ситуація була контрольованою, надзвичайних ситуацій не виникло.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: В Луцьку на нараді в ...

КОМЕНТАРІ