36 пожеж виникло на Прикарпатті,з них 27 загорань сухої трави та сміття

36 пожеж виникло на Прикарпатті,з них 27 загорань сухої трави та сміття

26.08.15 16:17 0 666
24 серпня о 11:14 в Коломиї по вулиці Проектній горіла ізоляція електричного кабелю при вводі в житловий будинок. Вогнем знищено 3 м. погонних електричного кабелю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 16:33 в селі Хом’яківка Тисменицького району виникла пожежа новобудови житлового будинку. Вогнем знищено перекриття будівлі на площі 60 м.кв. та покрівля будівлі на площі 60 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

В селі Цвітова Калуського району через необережність у поводженні з вогнем з боку сторонньої особи загорілись дрова в приватному господарстві. Вогнем знищено 0,5 м. куб дров.

Близько опівночі долинські рятувальники виїжджали на гасіння пожежі в селі Оболоня. Горіла господарська будівля. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі на площі 10 м.кв. та пошкоджено 3 м.куб. дров. Причина виникнення пожежі встановлюється.

25 серпня о 01:00 год. в Івано-Франківську по вулиці Пасічна горіли дерев’яні відходи на відкритій території на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

25 серпня о 02:51 в селі Голинь Калуського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок на площі 30 м.кв. та пошкоджено оборіг із сіном. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Двічі за минулу добу рятувальники виїжджали для надання допомоги людям в побуті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: за ...
Наступна новина: На Вінниччині вручили ...

КОМЕНТАРІ