У Львові свободівці урочисто підняли синьо-жовтий стяг та вшанували пам'ять сотника УГА Юліана Головінського

У Львові свободівці урочисто підняли синьо-жовтий стяг та вшанували пам'ять сотника УГА Юліана Головінського

26.08.15 09:02 0 807
24 серпня 2015 року в Франківському районі відбулись святкування 24-ї річниці Дня Незалежності України. Урочистості розпочались з вшанування пам'яти великого українського провідника ОУН Юліана Головінського, пам'ятник якому розташований на території церкви св. Ольги та Володимира. Далі свободівець Андріян Гутник урочисто підняв Державний Прапор України та привітав усіх присутніх з днем народження України.

У цей святковий день для жителів Франківського району були організовані різноманітні виступи дитячих творчих колективів та розваги для малечі. Діти прикрашали дерева синьо-жовтими стрічками та розмальовували патріотичні медівники.

"Із задоволенням організовую заходи, які виховують в наших дітях любов до держави. Хочу привітати усіх львів'ян із Днем Незалежності України та побажати мирного неба, сили, наснаги нашим героям-патріотам. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення в ім'я соборної незалежної квітучої України. Вірю, що наша згуртована та сильна нація здійснить споконвічну мрію наших предків – вільно житиме та сповідуватиме традиції, на своїй Богом даній землі", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ