У Рівненській області японський мотоцикл тепер на сарненському штрафмайданчику (+фото)

У Рівненській області японський мотоцикл тепер на сарненському штрафмайданчику (+фото)

26.08.15 08:15 0 654


Близько другої години ночі 21 серпня під час несення служби на стаціонарному посту ДПС ДАІ №2 в місті Сарни на вулиці Варшавській інспектори ДАІ помітили мотоцикл «Кавасакі», який рухався без державного номерного знаку. Вимогу зупинитися водій проігнорував і, збільшивши швидкість, почав тікати.

За декілька хвилин, проїжджаючи повз автозаправної станції, інспектори ДАІ побачили водія-втікача, коли той здійснював заправку мотоцикла пальним. Під'їхавши, правоохоронці одразу заблокували двоколісний транспортний засіб. За кермом мотоцикла перебував 19-річний житель Сарненського району. Будь-яких документів на право керування транспортним засобом у нього не було.

Під час перевірки номерів агрегатів за даними бази ДАІ «Автомобіль» правоохоронці встановили, що номер рами у ній не значиться, а відтак транспортний засіб перебуває на території України з порушенням митних правил.

Мотоцикл працівники ДАІ помістили на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів міста Сарни.

Подію внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Сарненського РВ УМВС. Проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ