Очільник Закарпатської міліції Сергій Князєв і нардеп Мустафа Наєм завітали в дитячий оздоровчий табір «Водограй» на Мукачівщині (+фото)

Очільник Закарпатської міліції Сергій Князєв і нардеп Мустафа Наєм завітали в дитячий оздоровчий табір «Водограй» на Мукачівщині (+фото)

26.08.15 12:14 0 754
Вчора закарпатські правоохоронці завітали до туристично-оздоровчої бази «Водограй», що знаходиться у селищі Чинадієво Мукачівського району.







У гості до дітей в «Європейський табір–2015» приїхали керівник закарпатської міліції Сергій Князєв, куратор патрульної поліції на Закарпатті, нардеп Мустафа Найєм, начальник кримінальної міліції у справах дітей Закарпаття Василь Мадяр, співробітники Державтоінспекції та Мукачівського міськвідділу міліції, а також оркестр УМВС.

У туристично-оздоровчій базі «Водограї» наразі відпочивають діти віком від 12 по 17 років з різних куточків України. Зокрема, діти-переселенці зі Сходу нашої країни.

Юні гості на Закарпатті знайомляться з сучасними європейськими цінностями, культурою, традиціями європейських країн, з парламентськими демократіями та мають можливість спілкуватися про відпочинок й обмінюватися думками про події, які відбуваються у час їхнього відпочинку у «Водограї».



Програма табору спрямована на формування сталого розвитку молодого покоління з огляду на європейський вибір в освіті.

- Захист прав дітей, правове виховання молоді і, звісно, забезпечення цікавого та змістовного дозвілля, профілактика вживання алкоголю та паління, попередження злочинності серед неповнолітніх. Саме таку мету ставлять перед собою правоохоронці, - зазначив очільник закарпатської міліції

Сергій Князєв.

Зустріч відбулася у формі діалогу. Діти задавали питання керівнику закарпатської міліції. Найбільше їх цікавило, коли на сході скінчиться війна, що таке патріотизм, яка зарплата у правоохоронців тощо.

Під час зустрічі Мустафа Найєм у «Водограї» із дітьми та персоналом цієї туристично-оздоровчої бази розповів про нову патрульну поліцію, про роботу міліціонерів, які там будуть працювати та відмінність між нею і міліцією.



Керівник кримінальної міліції у справах дітей Василь Мадяр та оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачева Марина Ільтьо, розказали дітям про правила поведінки у школі, в родині та серед однолітків під час літніх канікул, та застерегли від протиправних вчинків.

Інспектор з профілактичної роботи Управління Державтоінспекції Лідія Мацецка нагадала дітям про Правила дорожнього руху. А саме про дотримання ПДР неповнолітніми на дорозі, коли вони перебуває в ролі пішохода, велосипедиста і навіть водія мотоциклу. Адже декілька присутніх дітей уже мають досвід керування мотоциклами. Також, Державтоінспектор розповіла про ДТП, які стаються за участю та з вини дітей в цілому по Україні та на Закарпатті. Лідія Мацецка попросила дітей бути уважними й берегти себе на дорозі, щоб не завдати собі ніякої шкоди.



Того ж дня, на діточок чекали три естафети, переможці яких отримали від правоохоронців подарунки.

Керівник дитячого табору «Водограй» Наталія Бакуліна подякувала гостям-міліціонерам за цікавукультурну програму й подарунки та запросила знову в гості.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ