Луцький міський голова провів черговий прийом громадян з особистих питань

Луцький міський голова провів черговий прийом громадян з особистих питань

27.08.15 11:47 0 592
У Центрі надання адміністративних послуг у м. Луцьку міський голова Микола Романюк провів черговий прийом громадян з особистих питань. Загалом до голови звернулося близько 50 громадян, серед них і кілька колективних звернень. Переважно лучани приходили з наболілими питаннями, які не змогли вирішити самостійно. Зокрема, мешканці міста клопотали про врегулювання земельних відносин, розв'язання житлових питань, покращення благоустрою вулиць, а також щодо виділення земельних ділянок для учасників АТО.

Так, до Миколи Ярославича звернулися підприємці з питанням щодо подальшого функціонування квіткового ринку на проспекті Волі, 3, 5. Нагадаємо, мешканці вищезазначених будинків неодноразово скаржилися щодо незручностей, які їм створюють продавці квітів. До того ж, поряд з підприємцями торгівлю вели й звичайні громадяни. Тож робоча група з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності доручила управлінню містобудування та архітектури Луцької міської ради підготувати перелік місць в центральній частині міста, де можливо розташувати тимчасові споруди для торгівлі квітами. Під час прийому Микола Ярославович вкотре запевнив підприємців, допоки не буде спроектовано нове місце для торгівлі, підприємців ніхто не чіпатиме.

Відтак, особливу увагу привернуло звернення директора благодійного центру для сиріт “Тавіта” Віктора Мельничука, котрий нарікав, що управління містобудування та архітектури Луцької міської ради ніби-то з невідомих йому причин блокує будівництво сиротинця. Після тривалої бесіди з міським головою Миколою Романюком та начальником управління Леонідом Герасимюком вихід із ситуації знайшли. Проблема виникла, через цільове призначення земельної ділянки. Оскільки, відповідна ділянка була передана у власність для будівництва індивідуального житла, тож будувати багатоквартирний будинок там не можна. Заявнику запропонували змінити цільове призначення земельної ділянки або ж будувати одноквартирний будинок на багато кімнат.

Вкотре до міського голови прийшла і громада с. Брище Луцького району, аби вирішити низку наболілих для них питань, в тому числі і щодо транспортного сполучення населеного пункту з обласним центром.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Окрім того, Микола Ярославович доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у м. Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Интересная ...
Наступна новина: Цьогоріч більше 5 тисяч ...

КОМЕНТАРІ