На Волині на лаві підсудних опинилися троє злодіїв

На Волині на лаві підсудних опинилися троє злодіїв

27.08.15 15:54 0 493
У Ківерцівському районі група молодиків «господарювала» у гаражах та оселях волинян. Троє молодиків, проникаючи в гаражі, будинки та господарські будівлі, крали електроінструменти, запчастини до автомобілів, паливно-мастильні матеріали і господарський інвентар.

Правоохоронці вийшли на слід злодіїв і встановили їх причетність до п'яти крадіжок. Загалом зловмисники злочинним шляхом «заробили» більше 10 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування міліціонери встановили, що серед злодіїв був парубок, який, окрім крадіжок, вчинив грабіж: вночі проник до оселі пенсіонерки і відібрав у жінки 2300 гривень та дві банківські картки. Окрім того, хлопець був раніше засуджений за крадіжки та перебував на обліках відповідних служб.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, Ківерцівський районний суд призначив неповнолітньому учаснику групи чотири з половиною роки тюрми.

За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, двом «колегам» парубка суд призначив три та три з половиною роки позбавлення волі з іспитовим терміном два роки відповідно.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівці: Освітяни міста ...

КОМЕНТАРІ