Незабаром скульптура Луцького кликуна повернеться на своє місце

Незабаром скульптура Луцького кликуна повернеться на своє місце

27.08.15 16:17 0 596
23 серпня, у рамках відзначення 930-річчя Луцька, Дня Державного Прапора та Дня Незалежності, за участю міського голови Миколи Романюка та його першого заступника Тараса Яковлева було презентовано громаді міста скульптуру Луцького кликуна. Її встановили на вулиці Лесі Українки поблизу Центру туристичної інформації та послуг.

Вчора в мережі інтернет активно поширювалась інформація, що скульптуру Луцького кликуна вкрали. Однак, вона не відповідає дійсності. “Камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на "укріплення". Вже за кілька днів він займе своє місце на сторожі Луцька!

Щиро дякуємо вам усім за активне вболівання про один із символів нашого міста! Давайте будемо разом боротися ще й з тими, хто псує написами зупинки і стіни, нищить туристичні вказівники і пілони. Адже тільки разом ми зможемо зробити наш Луцьк справді європейським містом!”, - кажуть в управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Любомир Крупа: «Ми повинні ...

КОМЕНТАРІ