Волинська область: польські пожежники-добровольці передали рятувальникам спеціальний сорбент для знешкодження хімічних речовин

Волинська область: польські пожежники-добровольці передали рятувальникам спеціальний сорбент для знешкодження хімічних речовин

27.08.15 13:32 0 499
26 серпня заступник голови Добровільного пожежного товариства м.Новий Двур Мазовецький Республіки Польща Богдан Марковський та представники польської компанії «Тенсіс» передали для Державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Луцька 50 л сучасного сорбенту для знешкодження хімічних речовин та 100 л піноутворювача для гасіння пожеж нафтопродуктів.

«Цей сорбент широко і успішно застосовується пожежниками у Республіці Польща та в інших країнах Європейського Союзу. Він сертифікований відповідно до вимог ЄС у сфері пожежної і техногенної безпеки та зарекомендував себе винятково як дуже ефективний засіб для швидкої ліквідації хімічних аварій. Але дуже важливо, що цей продукт також відповідає суворим екологічним вимогам і не створює жодної небезпеки для навколишнього природного середовища у випадку застосування», - зазначив директор компанії Мирослав Сівірскі.

Ці речовини надійдуть в бойовий розрахунок рятувального підрозділу Управління ДСНС у Волинській області для застосування у випадку надзвичайних ситуацій чи подій, пов’язаних із необхідністю знешкодження розлитих нафтопродуктів чи хімічних речовин на автошляхах чи водних об’єктах.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ