Любомир Крупа: «Ми повинні знайти компроміс,щоб вчасно розпочати новий навчальний рік»

Любомир Крупа: «Ми повинні знайти компроміс,щоб вчасно розпочати новий навчальний рік»

27.08.15 16:18 0 536
25 серпня в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася нарада за участі працівників закладу, директора департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА Любомира Крупи та його заступника – Наталії Біловус.

Метою наради стало роз'яснення перебігу подій, пов'язаних із затриманням виплати заробітної плати працівникам ОКІППО, а також невизначеності щодо особи, яка повинна очолити освітній заклад.

Великі надії на вирішення проблемної ситуації, яка все більше загострюється, усі учасники конфлікту покладали після зустрічі із головою ОДА Степаном Барною та його заступником – Іваном Бабійчуком, яка відбулася 20 серпня, де начебто визначили алгоритм дій на найближче минуле, тимчасово задовольнивши вимоги представників усіх сторін. Проте наступного ж дня окремі особи, які працюють в інституті післядипломної освіти вирішили змінити домовленості й відновити конфронтацію, тим самим не даючи змоги здійснити виплату заробітної плати працівникам ОКІППО. Саме тому 25 серпня в освітній заклад завітав директор департаменті освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа, який наголосив, що необхідно оперативно віднайти компроміс, адже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік, який потрібно вчасно розпочати, а також виплатити зарплати працівникам інституту. Роз'яснивши ситуацію, яка склалася, очільник освіти області відповів на всі запитання працівників інституту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Незабаром скульптура ...
Наступна новина: Освітні заклади Чернігова ...

КОМЕНТАРІ