Закарпаття: за фактом незаконної порубки лісу на Мукачівщині та Берегівщині прокуратурою розпочато кримінальне провадження

Закарпаття: за фактом незаконної порубки лісу на Мукачівщині та Берегівщині прокуратурою розпочато кримінальне провадження

27.08.15 14:18 0 585
За вказівкою прокурора Закарпатської області Володимира Янка, прокуратурою Мукачівського району, розпочато кримінальне провадження за фактом незаконної порубки лісу (ст. 246 КК України), за інформацією що оприлюднена у окремих інтернет-ресурсах краю.

Так, через ЗМІ, до прокурора Закарпатської області звернувся народний депутат України Віктор Балога, з повідомленням про те, що представниками місцевих громад в урочищах сіл Гут та Жнятино встановлено незаконну порубку дубового лісу, яка ведеться протягом тривалого часу, внаслідок чого завдається значна шкода флора і фауні, однак будь-які заходи посадовими особами контролюючих органів не вживаються.

Наразі розпочато досудове розслідування, вживаються заходи спрямовані на всебічне та об’єктивне розслідування фактів, викладених у зверненні та з`ясування усіх обставин кримінального правопорушення.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківські сквери ...

КОМЕНТАРІ