У Чернігові пройшов традиційний мистецький фестиваль «Сорока ух»

У Чернігові пройшов традиційний мистецький фестиваль «Сорока ух»

27.08.15 13:04 0 564
22 серпня на території Центрального парку культури та відпочинку відбувся Третій мистецький фестиваль «Сорока ух». Його організатором виступила громадська організація «Пласт-Арт» за підтримки управлінь культури і споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради.

Підготовка заходу розпочалася зранку, а вже опівдні приготування рибної юшки за різними рецептами йшло повним ходом – юшку варили з червоної, місцевої річкової, а також з інших видів риби. Юшкою посмакували понад 500 чернігівців, які прийшли відпочити та душевно поспілкуватися за тарілочкою цієї ароматної страви.

Святковий настрій учасникам заходу створювали творчі колективи міста. Зокрема, у концертній програмі фестивалю взяли участь народний аматорський хор «Калина», народний аматорський хор «Діти війни», зразковий ансамбль народного танцю «Каблучок», народний фольклорний ансамбль «Сіверяни» та дует сестер Михневич.

Під час фестивалю діяла тематична виставка художніх робіт різних авторів, були проведені патріотична акція з пригощання рибною юшкою дітей з 25 сімей воїнів, загиблих у ході проведення антитерористичної операції, та інші заходи.

Аж до смеркання учасники та гості свята насолоджувались смачними та поживними стравами та невимушеною атмосферою фестивалю.

За інформацією управління культури міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ