На Прикарпатті виникло 36 пожеж,з них 26 пожеж сухої трави та сміття,1 особу врятовано

На Прикарпатті виникло 36 пожеж,з них 26 пожеж сухої трави та сміття,1 особу врятовано

27.08.15 12:18 0 594
25 серпня о 06:32 в селищі Більшівці Галицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. До місця одразу ж було направлено черговий караул рятувальників. Вогнем знищено вікно, двері, речі домашнього вжитку в одній із кімнат, пошкоджено горище та перекриття на площі 15 м.кв. На пожежі врятовано господарську та житлову будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 07:39 в місті Калуш по вулиці Каракая виникло загорання недіючого житлового будинку. Вогнем пошкоджено матрац на площі 2 м.кв., Працівниками пожежно-рятувальної служби на пожежі врятовано 1 особу, без постійного місця проживання. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:49 калуські рятувальники знову мчали за сигналом «Тривога». Цього разу пожежа виникла в мікрорайоні «Височанка», дачний масив «Залісся» - горів дерев’яний дачний будинок. Вогнем знищено будівлю розміром в плані 40 м.кв. На пожежі врятовано поруч розташовану дерев’яну дачну споруду. Причина виникнення пожежі встановлюється.

А от івано-франківським та рогатинським рятувальникам доводилося ліквідовувати загорання дерев на відкритій території. Причини обох пожеж встановлюються.

Ввечері 25 серпня в місті Надвірна по вулиці Рухівській з невстановленої поки що причини горіла копиця з сіном. Вогнем знищено 1,5 т сіна.

25 серпня о 21:48 в Надвірній по вулиці Кобринської виникла пожежа квартири на 1-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено диван. Причина виникнення пожежі – не обережне поводження з вогнем при курінні.

Рано-вранці 26 серпня в Калуші по вулиці Малицької виникло загорання легкового автомобіля «HYUNDAI АССЕNТ». Вогнем знищено бампер, ліву фару та ліве переднє колесо, пошкоджено моторний відсік іномарки, капот. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ