В Закарпатській області вогнеборці ліквідували пожежу на території деревообробного підприємства

В Закарпатській області вогнеборці ліквідували пожежу на території деревообробного підприємства

27.08.15 17:14 0 750
Вранці 26 серпня в с. Сімер Перечинського району виникла пожежа. На території деревообробного підприємства, розташованого по вул. Будівельників, загорілося приміщення сушильної камери для деревини. Про пожежу до оперативно-рятувальної служби о 04:28 повідомив власник підприємства.

На місце події негайно виїхали два відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через відсутність джерел водопостачання задіяли добровільну пожежну команду ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат», яка підвозила воду з пожежного гідранта у м. Перечин. Труднощі виникли також із доступом бійців ДСНС до осередку загорання. Пожежа виникла в глибині сушильної камери, і шлях туди загороджували численні контейнери з колотими дровами. Відтак неушкоджені ящики треба було вивозити на вулицю, а вже потім гасити палаючу деревину. До того ж, через високу температуру всередині сушки обвалилося металеве перекриття, конструкції якого довелося розбирати вогнеборцям. Незважаючи на всі складнощі, о 06:47 загорання локалізували й о 09:02 – повністю ліквідували.

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – порушення технологічного процесу. Завдяки зусиллям вогнеборців будівлю сушильної камери та матеріальні цінності на суму 300 тисяч грн., які знаходилися всередині, вдалося врятувати від знищення.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: З нагоди Дня ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ