закарпатські рятувальники стали срібними призерами турніру з міні-футболу

закарпатські рятувальники стали срібними призерами турніру з міні-футболу

27.08.15 14:38 0 535
Днями у смт Міжгір’я проходив турнір з міні-футболу. До районного центру на стадіон «Авангард» з’їхалося 8 команд-учасниць. Серед них і «Рятівник» оперативно-рятувальної служби Закарпаття у складі 10 футболістів-рятувальників, вільних від несення служби.

З перших хвилин стало очевидним, що здаватися без боротьби ніхто не хотів. Після серії матчів, все ж визначилися фаворити: ФК «Міжгір’я», «Лідер», «Рятівник» і команда Міжгірської райдержадміністрації.

І ось довгоочікуваний фінал. За право бути кращим боролися футболісти «Рятівника» та «Міжгір’я». Господарі турніру, вочевидь, відчували тягар відповідальності перед вболівальниками, яких, до слова, зібралося чимало. Це допомогло зосередитися і показати спокійну, виважену та результативну гру, яка привела до перемоги. Рятувальники посіли друге місце. А «бронзу» вибороли футболісти «Лідера».

Футбольне свято завершилося церемонією нагородження призерів кубками, грамотами, а також грошовими преміями.

Також були визначені й кращі в індивідуальному заліку. У номінації «кращий гравець турніру» став начальник Центру забезпечення діяльності Управління ДСНС України у Закарпатській області Юрій Калинич.

Рятувальники переконані, що участь у спортивних заходах дозволяє підтримувати та удосконалювати фізичну підготовку, а значить ефективно виконувати бойові завдання.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: за ...
Наступна новина: Більше півтисячі ...

КОМЕНТАРІ