В Житомирській області рятувальники та освітяни обговорили спільні плани на майбутнє

В Житомирській області рятувальники та освітяни обговорили спільні плани на майбутнє

27.08.15 16:08 0 504
26 серпня на території Житомирської міської гімназії №3 відбулась інформативна нарада педагогів-організаторів міста Житомира. До участі в нараді були запрошені рятувальники, педагоги-організатори з 34-х шкіл міста, волонтери, представники міського управління освіти, громадських організацій, обласного телебачення та центру наукової творчості.

Першим питанням наради став аналіз минулорічної роботи з дітьми. Гості заходу - волонтери подякували учням та вчителям за постійну турботу про бійців, які зараз знаходяться на Сході країни. Воїнам вкрай необхідна така матеріальна та моральна підтримка. Одній із самих активних шкіл учасники АТО передали подарунок - прапор підписаний бійцями з «передової».

Наступною перед присутніми виступила начальник прес-служби Управління ДСНС України у Житомирській області Ірина Романюк. - З метою попередження надзвичайних подій та ситуацій, загибелі та травмування дітей на них, Управлінням постійно проводиться широкомасштабна робота з дітьми та молоддю. Основна мета якої - нагадати найпоширеніші помилки у поведінці дітей під час перебування в побуті та на вулиці, що призводять до небезпечних ситуацій, та виробити навички дій в екстремальних умовах, – розповіла майор служби цивільного захисту. Вона довела до присутніх інформацію про профілактичні заходи, які рятувальники проводять з дітьми упродовж року та запропонувала усім охочим долучитися до них. Свої слова Ірина підтвердила відеосюжетом однєї з акцій, яку надзвичайники провели на території гімназії №3.

Представник обласної державної телерадіокомпанії Антоніна Тугас презентувала соціальний телепроект для талановитих юнаків та дівчат «Твоє майбутнє», завдяки якому вже третій рік поспіль розвивають здібності дітей у різноманітних напрямках. - У цьому сезоні вони опановують різні техніки виготовлення мистецьких виробів, аби восени представити свої роботи на виставці «Зробимо життя безпечним!» приуроченій до Дня рятівника. Діти власноруч створюватимуть мистецькі вироби не лише зі стрічок, а й глини, паперу, картону, дерева, пластиліну, ниток, зернят, лушпиння, і навіть кісточок. - сказала вона.

Наприкінці наради учасники обговорили основні пріоритетні напрямки роботи на новий навчальний рік та вирішили посилити профілактичну роботу серед школярів для збереження їхнього життя та здоров’я.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ