На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в лісі на площі 4 га

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в лісі на площі 4 га

27.08.15 15:15 0 577
25 серпня о 12:04 до Служби порятунку «101» у м. Ізяслав надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Велика Радогощ горить ліс.

Невідкладно до місця виклику були направлені підрозділи 13-ї та 8 державних пожежно-рятувальних частини м. Ізяслав та м. Нетішин, ДП «Ізяславське лісове господарство», місцевої пожежної охорони с. Плужне та пристосована техніка сільгосппідприємств.

Через пізнє виявлення і повідомлення про пожежу та значну відстань на час прибуття пожежних розрахунків площа пожежі сягнула 4 га.

Вогнеборцям вдалося локалізували пожежу о 13:34, ліквідували о 14:15. Всього до гасіння пожежі залучалися 26 вогнеборців ДСНС, лісового господарства, місцевої та добровільної пожежної охорони на 11 одиницях пожежної, спеціальної, землерийної та пристосованої техніки, бочка для підвозу води та два трактори з плугом.

Завдяки злагодженій роботі усіх пожежних підрозділів вдалося врятувати від знищення вогнем понад 300 га лісу.

Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем, винуватець встановлюється.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів та на відкритих територіях. Пам’ятайте, що лише висока культура поводження з вогнем, дотримання правил пожежної безпеки позбавить вас від біди і страждань, що приносять пожежі. Будьте пильними та у разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером Служби порятунку «101».

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ