Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

27.08.15 16:35 0 566
Впродовж останньої доби в Чернівецькій області виникло 4 пожежі. Так, у місті Заставна по вул. Буковинській горів житловий будинок. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло від сусідів, так як в будинку довгий час ніхто не проживав. Люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь поширився на площу 80 кв.м.. Розповсюдженню пожежі сприяло те, що в конструкція житлового будинку було багато дерев’яних елементів та легкозаймистих матеріалів.

Через те, що поруч знаходилися ще один житловий будинок та господарська будівля, існувала загроза перекидання полум’я на них. На ліквідацію пожежі оперативно прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна. Рятувальники локалізували пожежу, запобігши поширенню вогню. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будинку. Вогнеборці врятували від знищення 3 будівлі. Попередньою причиною виникнення пожежі є дитячі пустощі з вогнем.

Ще одна пожежа в Заставнівському районі виникла в селі Звенячин, під час якої горіла суха трава на площі 1 га. На місце події виїжджали рятувальники міста Заставна та місцева пожежна команда села Костичани, які ліквідували пожежу. Вогнем знищено суху траву.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли минулої доби, рятувальники зберегли від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцька спортсменка поїде на ...

КОМЕНТАРІ