Закарпаття: на Рахівщині судитимуть місцевого мешканця,який перешкоджав правоохоронцям у затриманні хабарника-прикордонника

Закарпаття: на Рахівщині судитимуть місцевого мешканця,який перешкоджав правоохоронцям у затриманні хабарника-прикордонника

29.08.15 11:05 0 593
Прокуратурою Рахівського району, затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду кримінальне провадження по обвинуваченню мешканця смт. Великий Бичків у заподіянні працівникам Служби безпеки України тілесних ушкоджень та втручання в їх діяльність (ч. 1 ст. 343, ч. 2 ст. 345 КК України).

Як повідомив прокурор Рахівського району Віктор Кузан, 2 червня працівники СБУ затримали на гарячому при отримані хабара начальника відділення інспекторів прикордонного посту смт. Великий Бичків. В подальшому, обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з метою перешкодити працівникам правоохоронних органів у проведенні слідчих дій та змусити їх прийняти незаконне рішення, погрожував останнім та завдав кілька ударів, заподіявши легкі тілесні ушкодження.

Наразі, за результатами досудового розслідування вину підозрюваного у вчиненні незаконного впливу на працівників правоохоронних органів та заподіянні їм тілесних ушкоджень доведено та матеріали кримінального провадження скеровано до суду для розгляду по суті.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ