Хмельницька область: на Білогірщині відновлено хлібзавод

Хмельницька область: на Білогірщині відновлено хлібзавод

29.08.15 11:16 0 737
Мальовнича Білогірщина – край працьовитих людей, які вміють та хочуть працювати. Про це свідчать здобутки білогірчан на жнивному полі: щороку Білогірський район додає до загальнообласного короваю вагомий намолот зернових культур.

Вмієш виростити хліб – умій і спекти його. Донедавна хлібопекарня, яка колись функціонувала в Білогір'ї, знаходилась в занедбаному стані. Ті ж невеликі підприємства, що працюють в районі, не заповнювали районний ринок хліба в повному обсязі.

Однак, життя Білогірського хлібзаводу відновилося з переходом його виробничих потужностей у власність ТОВ «Україна-2001».

І 27 серпня, відбулося урочисте відкриття оновленого «Комплексу № 23».

У заході взяли участь голова Білогірської районної державної адміністрації Алла Кузьменко, голова Теофіпольської районної державної адміністрації Юрій Маєвський, генеральний директор ТОВ «Україна-2001» Вадим Лейві, представники громадськості, установ та організацій району, засобів масової інформації.

У своєму виступі Алла Георгіївна відмітила важливість нинішньої події для соціально-економічного розвитку району, наголосивши на тому, що відкриття нового підприємства сприятиме створенню близько 70-ти робочих місць та збільшенню доходів до місцевого бюджету. Голова адміністрації побажала дирекції та працівникам підприємства швидкого та стабільного розвитку, гідної і чесної конкуренції на ринку, а також висловила надію на соціальне партнерство.

Зі слів Вадима Лейві, підприємство випікатиме хліб та кондитерські вироби за старовинними рецептами, без хімічних домішок, тобто продукт буде екологічно чистим, що є дуже важливо в наш час.

Варто зазначити, що на підприємстві повністю відмовилися від використання природного газу у випіканні хліба. Хліпопекарські агрегати працюють на соснових пелетах, що дає змогу зекономити на енергоносіях та здешевити продукцію.

Урочистості завершилися музичним вітанням для працівників комплексу та всіх присутніх від учасників художньої самодіяльності та солістів районного будинку культури.

Перш ніж зайти до приміщення комплексу, поважні гості свята перерізали червону стрічку, що символізувала початок роботи виробництва. Директор комплексу Надія Лепікаш ознайомила гостей з агрегатами, що використовуються у процесі виробництва, та розповіла про плани на майбутнє. Зокрема, вона зазначила, що виробнича потужність комплексу становить 10 тисяч хлібин за добу, і є тенденція до збільшення випуску продукції. У найближчих планах – запуск кондитерського виробництва.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ