У Хмельницькій області цьогоріч жовто-блакитний стяг піднімали військовослужбовці

У Хмельницькій області цьогоріч жовто-блакитний стяг піднімали військовослужбовці

29.08.15 10:19 0 546
З нагоди свята 23 серпня за участю голови облдержадміністрації Михайла Загородного, голови обласної ради Івана Гончара, в.о. Хмельницького міського голови Костянтина Чернилевського на центральній площі міста майдані Незалежності відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Цьогоріч право підняти жовто-блакитний стяг доручили військовим, які захищали незалежність нашої держави на східних рубежах України.

Ще один стяг України невдовзі вирушить на схід. Керівники області та міста вручили його полковнику Сергію Ковбасюку, який і повинен передати нашим воїнам український прапор.

«Втрачені життя Небесної Сотні, учасників бойових дій на Донеччині і Луганщині – це найбільша і найтяжча жертва українського народу за незалежність», - сказав, звертаючись до присутніх голова обласної адміністрації Михайло Загородний.

Проте, за його словами, саме ці події навчили нас розрізняти штучні цінності від свободи вибору, гідності, відповідальності.

«шнє свято із запахом пороху, воно надихає боронити цілісність країни, відвойовувати рідну землю, консолідувати українців у єдину націю, а всіх громадян України – у єдиний народ», - сказав Михайло Васильович.

Традиційно керівництво міста та області вручило найвищі відзнаки подолянам, які відзначились у різних сферах соціально-економічного розвитку краю.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: У Луцьку відкрили ...

КОМЕНТАРІ