У Хмельницькому вшанували пам’ять 34 загиблих правоохоронців

У Хмельницькому вшанували пам’ять 34 загиблих правоохоронців

29.08.15 12:02 0 686
22 серпня у Хмельницькому віддали шану працівникам органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків. Біля Меморіального комплексу на честь загиблих міліціонерів відбувся мітинг-реквієм, в якому взяли участь голова облдержадміністрації Михайло Загородний, голова обласної ради Іван Гончар, особовий склад та керівництво УМВС України в Хмельницькій області, представники інших правоохоронних структур, близькі, рідні та друзі загиблих.

34 портрети міліціонерів, що навіки спочили, тримали у руках їхні колеги та друзі. На мітингу-реквіємі лунали слова співчуття та подяки сім'ям загиблих правоохоронців, звучали сподівання, що їх кількість більше не збільшуватиметься.

"Вони були з когорти людей однієї з найнебезпечніших професій. При цьому залишилися гідними присязі служінню народу України, справі боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку. Вони полягли, захищаючи нас. Вічна їм пам'ять. Більше тисячі правоохоронців Хмельниччини відряджалися до зони проведення АТО. Близько сотні виконують службові завдання на тій території. Бажаю їм всім повернутися додому з миром та неушкодженими", - сказав на мітингу голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Стан навколишнього ...

КОМЕНТАРІ