У Хмельницькій області голова адміністрації Михайло Загородний привітав красилівчан

У Хмельницькій області голова адміністрації Михайло Загородний привітав красилівчан

29.08.15 10:13 0 549
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний відвідав Красилівщину, де взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 24-ї річниці незалежності України. На заході, який відбувся на Центральній площі міста, були присутні керівники райдержадміністрації і районної ради, делегації від трудових колективів підприємств, установ та організацій району, громадськість міста та району, бійці АТО та волонтерські організації.

До учасників урочистого зібрання з вітальним словом звернувся Михайло Загородний, який, зокрема, зазначив, що День незалежності України є одним з найвизначніших державних свят нашої країни, адже дуже дорогою ціною дається нам незалежність та суверенітет нашої держави. Очільник області подякував присутнім бійцям антитерористичної операції на сході країни та волонтерам за їхню мужність та високу громадянську позицію.

Також перед присутніми виступила голова райдержадміністрації Ніла Островська, яка зазначила: «Україна зараз переживає нелегкі часи, формується нова генерація вільних та незалежних людей, ми по-новому відкриваємо для себе неоціненний скарб жити у вільній, суверенній і незалежній державі».

Голова облдержадміністрації спільно з головою райдержадміністрації, на виконання Указу Президента України Петра Порошенка №311/2015 «Про відзначення державними нагородами України», вручили орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, яким був нагороджений лейтенант Шемчук Петро Михайлович (посмертно), матері загиблого героя – Валентині Шемчук. Також керівники області та району вручили грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради кращим колективам та працівникам району.

Під час урочистого відкриття районної Дошки Пошани голова райдержадміністрації Ніла Островська і голова районної ради Василь Фурман, за проявлену відвагу, мужність, героїзм, патріотизм та сміливість в боротьбі за вільну та незалежну Україну під час проведення антитерористичної операції, вручили грамоти, подяки та цінні подарунки бійцям АТО та волонтерам, занесеним на районну Дошку Пошани.

У виконанні народного аматорського гурту «Висота» для присутніх пролунали пісні «Офіцери» та «Нам є, що захищати».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна зробила значний ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ