У Рівненській області роботодавцям презентували Млинівське навчальне відділення центру профтехосвіти

У Рівненській області роботодавцям презентували Млинівське навчальне відділення центру профтехосвіти

29.08.15 11:20 0 635
27 серпня відбулася презентація для роботодавців Демидівського, Дубенського, Радивилівського та Млинівського районів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, зокрема його Млинівського навчального відділення.

На ділову зустріч за сприяння центрів зайнятості запросили роботодавців, які провадять свою діяльність у сфері торгівлі та надання перукарських послуг

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова, завідувач відділення Микола Козачук та майстер виробничого навчання Вікторія Рибальченко поінформували учасників заходу про можливості професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за ліцензованими професіями «перукар (перукар-модельєр)» і «рибовод». Вони також розповіли про широкий спектр напрямів підвищення кваліфікації, яке організовують на базі навчального відділення, та різні форми підготовки кадрів на замовлення роботодавців.

Гості під час екскурсії по відділенню ознайомилися із матеріально-технічною базою та активно включились у розмову щодо можливостей професійного навчання. Обговорювалися різні напрями співпраці служби зайнятості та роботодавців, можливі шляхи активізації підготовки кваліфікованих робітників під конкретні замовлення, зокрема, підвищення кваліфікації працюючих робітників за цими професіями.

На завершення зустрічі відбувся майстер-клас майстра виробничого навчання Вікторії Рибальченко, яка є знаним у краї перукарем-модельєром і стилістом. Отож охочі роботодавці із числа запрошених отримали унікальну нагоду за кілька хвилин змінити свій образ. Результатом були усі задоволені, особливо самі моделі.

Такі зустрічі безпосередньо у стінах навчального закладу служби зайнятості сприяють налагодженню ділових партнерських стосунків, а отже й працевлаштуванню незайнятих громадян і підвищенню якості робочої сили.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: на ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ