У Волинській області горохівські свободівці провідали родину важкопораненого воїна,який побував у полоні російських окупантів

У Волинській області горохівські свободівці провідали родину важкопораненого воїна,який побував у полоні російських окупантів

29.08.15 11:46 0 837
25 серпня 2015 року горохівські свободівці на чолі з головою Горохівської районної організації ВО "Свобода" Валентиною Магурчак відвідали родину українського воїна Анатолія Семенюка, який дістав важких поранень, побував у полоні в російських окупантів і повернувся додому пів місяця тому.

Місцеві свободівці завітали до оселі Анатолія та Руслани Семенюків з журналістом районної газети "Горохівський вісник". Повернення з полону чоловіка, батька, сина, дідуся родина Семенюків зі Ржищева дочекалася на початку серпня.

Наприкінці лютого, під час виходу з Дебальцевого, Анатолія Семенюка осколком збило з БТРа. Український воїн отримав важкі травми голови, рук та ніг. Дві доби лежав у полі серед мертвих побратимів на мерзлій, закривавленій землі. До свідомості прийшов тоді, коли російські найманці проводили обшук його кишень, а як побачили, що Анатолій живий, почали радитись, чи забирати його, чи, перезарядивши патрони, залишити там. Вирішили підлікувати, а потім обміняти.

Після цього Анатолій Семенюк пройшов операцію у госпіталі в місті Стаханов, а потім 4 місяці його тримали в полоні в підвалі однієї з будівель Луганська. "Але з Божої волі залишився живим, повернувся до своєї найкращої в світі Руслани, до родини, внуків, невістки і сина Андрійка", – згадує Анатолій Семенюк.

Утім, вдома чоловіка чекала інша важка новина: 23-річний син Андрій ще з квітня місяця цього року прикутий комою до ліжка після страшної аварії. Його стан стабільно важкий. Андрію потрібне вартісне лікування. Також кваліфікованої допомоги потребує й Анатолій, адже після важкої травми є проблеми з руками, ногами та зором.

Підтримати цю стражденну сім'ю може кожен охочий. Реквізити: Семенюк Руслана Василівна, ІПН 2659918188, картковий рахунок 5168757237739661.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ