За добу на кордоні під час перевірок тричі спрацювала база Інтерполу - Держприкордонслужба

За добу на кордоні під час перевірок тричі спрацювала база Інтерполу - Держприкордонслужба

30.08.15 11:36 0 644
У рамках запровадження заходів з лібералізації візового режиму з ЄС на українському кордоні більшість пунктів пропуску обладнані системами автоматичного біометричного контролю. Зокрема, з 15 серпня перевірка документів здійснюється як за українськими оперативними базами даних, так і за базами даних Інтерполу, що дозволило підвищити безпекову складову. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як зазначається в повідомленні, двічі у пункті пропуску «Бориспіль» відбулося спрацювання баз даних Інтерполу. В одному випадку стосовно громадянина Литви, який прибув рейсом «Вільнюс (Литва) – Київ (Україна)», а в іншому – щодо громадянина України, який оформлявся на рейс «Київ– Анталія». Про дані випадки поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві.

Також у пункті пропуску «Кучурган-авто» під час здійснення заходів контролю у прикордонників Білгород-Дністровського загону спрацювала база даних «Інтерполу» стосовно громадянина Молдови, який знаходиться у розшуку. Наразі затриманого передано співробітникам МВС та по факту виявлення втікача поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві, підкреслюється в повідомленні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Волині суд визнав ...

КОМЕНТАРІ