Що таке жіноче рукоділля

Що таке жіноче рукоділля

31.08.15 11:30 0 16737

Я пропоную поговорити про те, чому в наш час багато жінок зайнялися рукоділлям і чому жінці важливо займатися ручною працею. А також я розповім вам про всілякі види жіночого рукоділля. Активність, бізнес активізують ліву півкулі, яка відповідає за логіку і розум. При занятті рукоділлям починає працювати права півкуля - творче і жіноче. Вчені довели, що жінці просто необхідна ручна праця. Натискати тільки на кнопки комп'ютера і пральної машини - цього не достатньо. Быльше про різні види рукоділля можна дізнатись на сайті http://betaproject.net/rukodillya.

Видатний акушер-гінеколог Мішель Оден, широко відомий у всьому світі завдяки своїм науковим відкриттям в області природних пологів, вважає, що кращі умови для пологів - це коли з жінкою нікого крім досвідченої акушерки немає поруч.
При цьому найкраще, що може робити акушерка - це в'язати, причому без перерви, сидячи десь у куточку. Знаєте в чому сенс? При в'язанні знижується рівень адреналіну, гормонів страху. А це дуже важливо - передавати породіллі спокій і врівноваженість. В'язання допомагає зняти стрес, перейти в спокійний стан.

Ми звикли вважати, що справжнє життя - це коли все виблискує, горить, і всі кудись несуться. А насправді життя здебільшого складається з «нудних», монотонних і одноманітних дій. І таке життя не здається нам життям справжнім. Нам не вистачає яскравих вражень, звершень та через це часом здається, що життя не вдалося. Ми починаємо хандрити і звинувачувати себе.

Активні люди взагалі дуже дивуються - хіба можна собі дозволити просто так сісти і почати вишивати ?! А раптом поки я тут сиджу і «ледарюю» голод почнеться, хата згорить, коні втечуть?

Мине багато часу, перш ніж жінка зрозуміє, що можна не поспішати і дозволити собі розслабитися. Як я вже сказала, рукоділля включає праву півкулю і розвиває творчість, а також художній смак.

Види рукоділля

  1. Світдізайн - це складання композицій і букетів з кондитерських виробів, зокрема цукерок. Майстрині легко створюють в цій техніці кораблі, дитячі коляски або машинки. Або будь-які інші об'єкти для подарунків.
  2. Скрап-букінг - це вид творчості з оформлення фотоальбомів. Як правило, тематичних  весіль, ювілеїв, народжень дитини. В оформленні використовуються різний папір, тиснений картон, стрічки, намистинки, стрази, бантики, гудзики, шнурочки, рамочки, наклейки.
  3. Квіллінг - мистецтво крутити папір. Сьогодні дуже популярне в країнах Західної Європи, особливо в Англії та Німеччині. Відомо, що англійська принцеса Єлизавета так само займалася квілінгом. Її роботи можна побачити в музеї Вікторії і Альберта в Лондоні.
  4. Валяння шерсті - це досить модна техніка створення з вовни аксесуарів, одягу, прикрас, іграшок та інших декоративних предметів.
  5. Бісероплетіння - один з найстаріших видів рукоділля. Дивлячись на бісерне дерево, складно повірити, що все це зробили руки жінки.
  6. Керамічна флористика - створення квітів, різних композицій та букетів зі спеціальної полімерної глини (холодного фарфору).
  7. Миловаріння - виготовлення мила своїми руками. Багато жінок не байдужі до всього натурального і того, що смачно пахне. А в це мило можна додати будь-яке натуральне масло, наприклад, масло ши, оливкова або кунжутне. А також кава, вівсянку і будь-які інгредієнти, в залежності від ваших цілей.
  8. Кендлінг - виготовлення свічок. Свічки роблять з воску або парафіну. Також в прикрасі свічок використовуються натуральні природні матеріали та ароматизатори.

Сьогодні дуже легко дістати матеріали для рукоділля, можна замовити в інтернеті все необхідне, а також знайти тисячу майстер-класів. Я сама настільки надихнулася своєю статтею, що за три дні пошила собі шикарне пальто, теж своїми руками.





Источник: http://betaproject.net/rukodillya
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: МЗС Німеччини про візу ...
Наступна новина: Как красиво оформить ...

КОМЕНТАРІ