На Тернопіллі в обласний центр завітала місія USAID

На Тернопіллі в обласний центр завітала місія USAID

31.08.15 11:15 0 662
Містечко USAID розгорнуло свою діяльність 28 серпня у парку Шевченка (поблизу пам'ятника Степана Бандері) в Тернополі. Працювало із 11:00 до 17:00 години включно. У рамках вказаного дійства пройшли відкриті громадські слухання «Тернопіль Майбутнього».

Також були представлені десять програм USAID, що вже працюють у межах Тернопільської області. Серед них: актуальні питання, що стосуються охорони здоров'я, енергоефективності, правового захисту, сільського господарства, освіти, розвитку малого і середнього бізнесу, правового захисту людей.

Окрім цього, чиновники та пересічні громадяни могли обговорити стратегію розвитку обласного центру. Тернополяни мали змогу запропонувати своє бачення майбутнього рідного міста та обговорити основні проблеми, які необхідно вирішити вже найближчим часом.

Звгвлом до участі були запрошені представники влади, громадські активісти, журналісти, архітектори та урбаністи. Програма дійства містила ще й захопливі конкурси для малечі, цікаві заходи для підлітків та корисні інформаційні консультації для дорослих.

Довідка:

Регіональна Місія Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) працює в Україні, Білорусі та Молдові з 1992 року. Головною метою агентства є допомога вказаним країнам під час переходу до демократії та ринкової економіки. Незважаючи на унікальність проблем розвитку цих країн, програми Місії зосереджені у напрямках: демократизація сфер управління, економічний розвиток та соціальна допомога.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Организация подсветки ...
Наступна новина: Выбор в пользу петуний

КОМЕНТАРІ