В Житомирській області вогнеборці врятували від знищення житловий будинок та гараж

В Житомирській області вогнеборці врятували від знищення житловий будинок та гараж

31.08.15 10:32 0 544
29 серпня о 13:20 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, який знаходяться в селі Ялцівка.

На момент прибуття фахівців ДСНС полум’я з житлової споруди перекинулося на дах поряд розташованого сараю та гаражу. О 14:00 рятувальникам вдалося зупинити розповсюдження вогню. Повна ліквідація відбулась о 16:20 Цим самим надзвичайники вберегли від повного знищення житло та гараж. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

Як з’ясувалось, будинок зайнявся через палаючу суху траву полум’я якої через спекотну і вітряну погоду швидко поширилося на будівлю.

Шановні мешканці області! Рятувальники вкотре наголошують, що у спеку до займання може призвести викинутий у суху траву, на узбіччя дороги чи просто у смітник недопалок цигарки або непогашений сірник. Вкрай небезпечно у таку погоду розводити багаття чи спалювати сміття. Будьте обачні, адже від Вас залежить не тільки власне життя, а і життя ваших близьких.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Один з найбільших ...

КОМЕНТАРІ