Прикордонники: за добу лінію розмежування намагалися перетнути 9 незаконних вантажів

Прикордонники: за добу лінію розмежування намагалися перетнути 9 незаконних вантажів

31.08.15 11:05 0 633
Державна прикордонна служба України повідомляє про затримання 9 транспортних засобів, які намагалися незаконно перевезти вантажі через лінію розмежування на сході. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Так, 6 автомобілів з вантажем арматури, продуктів харчування, промислових товарів, побутової хімії загальною вагою понад 34 тонни на суму майже 630 тисяч гривень, зупинили неподалік населених пунктів Миронівка, Майорське, Леонідівка», – інформує сайт прикордонного відомства.

Крім того, поблизу Сартани на Донеччині затримали 2 автомобілі з вантажем м’яса та побутової хімії на 45 тисяч гривень загальною вагою 300 кілограмів.

«Також зведена мобільна групапоблизу населеного пункту Солодке затримала автомобіль, який намагався об’їхати контрольний пункт в’їзду/виїзду «Курахове». В автомобілі було близько 3 тонн фруктів, які перевозились без належних документів», – повідомили у Держприкордонслужбі.

Рішення щодо затриманих має ухвалити Державна фіскальна служба.

Уздовж лінії розмежування працюють міжвідомчі мобільні групи, завдання яких – попередити несанкціоновані вантажі як на території, підконтрольні бойовикам, так і в зворотньому напрямку.

На цю ж тему:

29.08.2015

Контрабанда на Донбасі скоротилася за місяць на 70 відсотків – Тука
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Отдых в Андреевке ...
Наступна новина: Семена автоцветущей конопли

КОМЕНТАРІ