Останні новини зі Сходу України

Останні новини зі Сходу України

31.08.15 09:42 0 949

Як повідомляє Стрічка.Ком: російсько-терористичні війська на окупованому Донбасі продовжують просто здійснювати активні сучасні обстріли позицій всіх українських військ, а також всіх цивільних наших об'єктів, в т.ч. із простим застосуванням унікальних 120-мм мінометів, 122-мм і 152-мм сучасної артилерії, РСЗО БМ-21 «Град», та бронетехніки.

Терористи безпосередньо перестали завжди здійснювати завжди раніше прийняті ними унікальні заходи щодо сучасного прихованого переміщення всіх озброєнь на своїй позиції. Всі артилерійські сучасні підрозділи і вся бронетехніка бойовиків просто відкрита, в денний вони час здійснюють свої марші, та займають свої вогневі позиції і також виробляють велику стрілянину безпосередньо в своїй «в першій лінії». Дуже особлива та велика активність всіх російсько-терористичних великих військ  протягом всієї доби фіксувалася просто в районі самого н.п.Донецьк, а також південніше самого населеного пункту, і звичайно на самому приморському нашому напрямку.

Зокрема, просто протягом доби всі бойовики вели великий артилерійський і мінометний вражаючий вогонь по всіх орієнтирах та цілях в всьому районі Авдіївки. Вогневі всі удари з 120-мм унікальних мінометів і РСЗО БМ-21 «Град» були просто нанесені по всіх позиціях сил нашого АТО, а також всіх цивільних об'єктах у районі всього н.п.Опитне. Також велись обстріли по всіх позиціях українських захисних військ між н.п.Каменка і Веселе,  це північніше Авдіївки. Весь короткий вогневої наліт просто з 122-мм артилерії був також здійснений по всій північній околиці н.п.Новгородское.

У населеному районі Мар'їнка, а також Красногорівка також фіксувалися перманентні великі обстріли з боку всіх терористів з стрілецького сучасного озброєння, також просто на даній ділянці весь противник застосовував унікальні 82-мм міномети, а також автоматичні сучасні гранатомети АГС-17.

На кількох наших ділянках терористи дуже активно використовували унікальну бронетехніку (в основному всі бойові броньовані сучасні машини (ББМ), в більшості просто свої БМП-1,2). Зокрема, в районі н.п.Пескі 2-е всі одиниці БМП-2 вели вогонь просто зі штатного свого озброєння (були 30-мм автоматичні сучасні гармати) з всіх замаскованих позицій за передовими позиціями сил нашого АТО.

Просто на нашому Артемівському напрямку, в самому районі н.п.Луганское всі танки противника дуже активно маневрували саме в першій лінії під всім прикриттям вогню сучасних 120-мм мінометів, проте вони виробили лише кілька простих поодиноких пострілів.

У районі просто на схід н.п.Станіца Луганська (за пос.Сізое) бойовики конкретно завдали ударів з 152-мм бойовою артилерією і 120-мм і 82-мм тяжкими  мінометами, намагаючись саме завдати вогневе болюче ураження всім передовим підрозділам українських захисних військ. Мінометний їхній вогонь також відкривався і по всіх цілях в районі н.п.Старий Айдар, а також Трьохізбенка.

Інтенсивно і якісно використовуючи сучасний АГС-17, РПГ і ЗУ-23-2, бойовики просто обстрілювали позиції всіх українських визвольних військ на всій ділянці Горіхове - Кримське (вкл. Новотошковку).

Бойовики просто продовжують завжди активно та своєчасно проводити «комплекс заходів» просто спрямованих прямо на «відображення» всього міфічного так званого «наступу всіх українських військ». Унікальною групою ІС було зафіксовано появу саме «в першій лінії» 2-х нових сучасних БТГ терористів, створених безпосередньо на основі всіх мотострілкових сучасних  батальйонів, посилених простими танками і великою артилерією. За нашою унікальною інформацією, також на всій різній стадії простої підготовки та зосередження тепер знаходиться ще 4-е БТГ (одна з них просто створюється на основі колишнього танкового батальйону).

Також просто в гарячий район Дебальцеве була перекинута на посилення вся мотострілецька рота сучасних бойовиків (всього десь близько всіх 90 чол), при їх 4-х танках і 11-і ББМ. Ще крім того, у всьому складі всієї роти - два простих міномети 2Б9 «Волошка», також значна кількість всіх протитанкових засобів (РПГ, невелика кілька одиниць унікального ПТРК). Відзначається також вкрай весь низький рівень їх дисципліни в простому підрозділі, і вся різноманітна форма сучасного одягу.


Источник: http://strichka.com
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: ДСНС України вкотре ...
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ